E-novica ZSSS št. 29/2018 (24. 5. 2018): Naročilnica na e-novice VZD po 25. maju 2018 in nov e-naslov službe ZSSS za varnost in zdravje pri delu

Delavskim zaupnicam/zaupnikom za varnost in zdravje pri delu

Spoštovani!

Kot smo vas 21. 5. 2018 že prvič obvestili v naši 28/2018 e-novici, jutri začne veljati nova evropska Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR). Zato je današnja 29/2018 e-novica za delavske zaupnike za varnost in zdravje pri delu zadnja, ki jo pošiljamo vsem dosedanjim prejemnikom. Če želite naše brezplačne e-novice o vsem aktualnem v varnosti in zdravju pri delu prejemati tudi v bodoče, zato ne odlašajte in se takoj naročite na naše e-novice s klikom na naslednjo povezavo. V okence na spletni naročilnici morate zgolj vtipkati e-naslov, na katerega želite v prihodnje prejemati naše e-novice.

OPOZORILO: Kdor je 21. 5. 2018 naletel na tehnične težave pri naročanju, naj poizkusi še enkrat! Težav ni več ne glede na to, kateri spletni brskalnik uporablja vaš računalnik.

Seveda pa velja vabilo k prijavi na e-obveščanje tudi po današnjem dnevu. Na možnost prijave, opozorite tudi svoje sodelavce in druge, ki bi jih novice o varnosti in zdravju pri delu utegnile zanimati. Pošljite jim to e-povezavo na našo naročilnico.

OBVESTILO:

Strokovna služba ZSSS za varnost in zdravje pri delu ima nov e-naslov vzd@sindikat-zsss.si.

VZD = varnost in zdravje pri delu

Pišite nam in vprašajte, kar vas zanima!

Najbolje torej, da se takoj naročite na naše e-novice za delavske zaupnike za varnost in zdravje pri delu s klikom na to e-povezavo!

Lep in varen dan vam želiva,

Lučka Böhm, izvršna sekretarka ZSSS za varnost in zdravje pri delu

Katja Gorišek, svetovalka ZSSS za varnost in zdravje pri delu

Zveza svobodnih sindikatov Slovenije (ZSSS)